Wednesday, September 07, 2005

It's Wednesday 7th September!!!

ENGLISH

It's 7th September. It means that now i'm turning from 16 to 17 (in the other words, it's my birthday!! ). Well, today at school there was a prensentation from euromanagement about studying in Germany. I was quite interested (because the fee is zero), but the main problem is language, all lectures will be spoken in German (i can't speak German except Danke Schoen ). Then, after filling the form i went back home and took a nap until 18.00. After that i studied and played a PC Games.

INDONESIAN

Hari ini 7 September. Artinya, sekarang aku berganti dari 16 ke 17 (dengan kata lain, ini adalah hari ulang tahunku!! ). Hari ini di sekolah ada presentasi dari euromanagement tentang sekolah di Jerman. Aku sebenere lumayan tertarik (soale biayanya nol), tapi masalahnya adalah bahasa, semua mata kuliah akan pake bahasa Jerman sebagai bahasa pengantarnya (aku nggak isa bahasa Jerman kecuali Danke Schoen ). Trus, habis ngisi formulirnya aku balik ke rumah trus istirahat sampe jam 18.00. Habis gitu aku belajar sama main game komputer

13 comments:

  1. Hey,

    Great site here, i like it, feel free to visit my man oakley sun glasses website. Thnx, have a nice day!

    ReplyDelete
  2. just droppin by to say happy birthday :D hav a great day ^^

    ReplyDelete
  3. Hi! Belated Happy Birthday!

    Suggestion:

    try to answer the comments in your comment box, hehehe...so we will know if you read them or not...

    tyyy

    ReplyDelete
  4. hihihi

    bloge kayak buku harian

    ReplyDelete
  5. To: somebody who signed as anonymous

    Gimana mo nebak? Aneh ah...

    ReplyDelete
  6. hi Zilks...thnnks for visiting my blog. ope you have fine day there...

    ReplyDelete
  7. salam kenal yach. mampir ke blog yach. dekat kok. aku di timoho.

    ReplyDelete
  8. HapPy birthday~ biRthday kamu sama dengan birthdaY aDik saYa ( MizzaSma )!!~ Selamat berkenalan ya!!~ ;)

    ReplyDelete